« Naar Blog

Publieksprijs Beste Vastgoedfondsaanbieder 2011

Vandaag is het onderzoek naar de beste Vastgoedfondsaanbieder 2011 van start gegaan.

De Award is een initiatief van Vastgoedvergelijker.nl en Baken Adviesgroep. De winnaar van vorig jaar was Kadans Vastgoed.

De kern van het onderzoek betreft de Net Promoter Score (‘Hoe waarschijnlijk is het dat u ons aanbeveelt aan bekenden?’ (0-100%)).

Daarnaast wordt over meerdere aspecten van de dienstverlening naar de tevredenheid gevraagd: (o.a. algemeen oordeel kwaliteit dienstverelning, algemene betrouwbaarheid, informatie toezenden, duidelijkheid prospectus, informatie over beleggingsobject, duidelijkheid jaaroverzichten, behaalde rendement, rendement/risico verhouding) .

Nieuw dit jaar is de vraag of het vertrouwen in beleggen in vastgoed achteruit is gegaan, of juist vooruit, als gevolg van de financiële crisis.

Tenslotte zijn meerdere karakteristieken onderzocht van de beleggers, zoals direct of indirect beleggen, wat ze belangrijk vinden (rendement of risico), hoogte van participatie, voorkeur type vastgoed.

Rapport

Het is mogelijk een algemene rapportage te bestellen na uitreiking van de Award. Hieraan zijn wel kosten verbonden.

Het rapport van 2010 is ook nog te bestellen tegen gereduceerd tarief.

Vastgoedfonds aanbieders bieden wij de mogelijkheid om de eigen scores te benchmarken met het gemiddelde en de best-in-class (anoniem) op ieder onderdeel.

Indien u interesse heeft meer te weten over de het onderzoek of één van de rapporten, kunt u contact opnemen via info@bakenadviesgroep.nl of via onderstaand contactformulier.

[contact-form-7 404 "Not Found"]