Aan het woord: Daniël Koudijs

Naast de producten en diensten die wij aanbieden laten we ook graag zien wat voor talenten Baken in huis heeft. Wie zijn ze? Wat zijn hun verantwoordelijkheden? En hoe gaan zij Baken helpen groeien? Eén voor één zullen de huidige medewerkers aan de tand worden gevoeld. Onze manager Daniël trapt af.

Daniël, jij bent Manager bij Baken. Waar houd jij je zoals mee bezig?
Als manager van Baken Adviesgroep ben ik allereerst volop inhoudelijk bezig met het uitvoeren van onze onderzoeken en projecten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van ons team van Junior Business en Data Analisten.

Hoe ben je bij Baken terecht gekomen?
Ik ben in 2015 als student Bachelor Economie bij Baken terecht gekomen via een online vacature. Bij de sollicitatie was er eigenlijk meteen een goed gevoel en een goede klik met Laurens. Top op de dag van vandaag is deze samenwerking de basis voor het succes van Baken.

Wat is tot nu toe jouw hoogtepunt binnen Baken geweest?
Mijn carrière bij Baken kent denk ik vele hoogtepunten: van het spreken op meerdere events tot het binnenhalen en succesvol opleveren van grote uitdagende projecten. Maar waar ik uiteindelijk toch het meest trots op ben is het team! Stuk voor stuk slimme en enthousiaste mensen die bij Baken de kans krijgen hun kennis in de praktijk toe te passen en zichzelf verder te ontwikkelen.

Welk hoogtepunt hoop jij nog te bereiken?
Mijn ambitie is om met Baken een adviesbureau neer te zetten met een heldere visie op de belangrijke thema’s in onze economie en maatschappij. We zijn al actief met onderzoeken en analyses in gebieden als Deelauto’s, Smart Home en de platform economie. Ik zie graag dat we onze activiteiten rond deze en andere thema’s verder uitbreiden.

Hoe ga jij Baken helpen groeien?
Allereerst natuurlijk door mij 200% te blijven inzetten voor het bedrijf! Ik geloof in de kracht van de Baken-formule: een dynamische onderneming waar senior-experts en consultants nauw samenwerken met een team van jonge mensen. Baken Adviesgroep is een platform voor studenten om hun nieuwste kennis en ervaring met data in te zetten voor de grote onderzoeksvragen van het bedrijfsleven.

Tot slot: wat vertel jij op een verjaardag over Baken?
Dat ik elke dag samen met mijn team verder werk aan de groei van een bedrijf dat nog veel meer in zijn mars heeft!

Gerelateerde artikelen

Baken ondersteunt studentprojecten voor KWF, Oxfam Novib en Hartstichting

Afgelopen dinsdag gaven onze collega's Daniël Koudijs en Sofie Löhr een college bij de Analytics Academy van VSAE.

Lees verder

Aan het woord: Jorrim Prins

In 'Aan het woord' nemen we onze medewerkers onder de loep.

Lees verder

Aan het woord: Iris Nonneman

Wat doet een Junior Data Analist bij Baken?

Lees verder
Naar het nieuws