Aan het woord: Jorrim Prins

In 'Aan het woord' nemen we onze medewerkers onder de loep. Wie zijn ze? Wat zijn hun verantwoordelijkheden? En waarom kozen ze voor Baken? Deze keer: Jorrim Prins.

 

Jorrim, jij bent één van onze Junior Data Analisten. Waar houd jij je zoal mee bezig?

In principe ben ik veel bezig met het verzamelen en verwerken van data. Daarnaast zorg ik er voor dat deze data in heldere taal en duidelijke visualisaties gepresenteerd wordt. Dat proces – ruwe data transformeren tot een aantrekkelijk verhaal- vind ik heel interessant. Op dit moment ben ik bezig met de updates van de Marktrapporten.

 

Hoe ben je bij Baken terecht gekomen?

Via de vacaturewebsite van de UvA. Ik zag de vacature van Baken en wist dat Sofie, een vriendin van mij, er al werkte. Zij was altijd heel positief, dus ik besloot ook te solliciteren. En eigenlijk voelde ik me meteen op mijn plek.

 

Hoe verloopt een gemiddelde dag bij Baken tot nu toe?

Voor mij is het wisselend. De flexibele werktijden zijn erg fijn, want hiernaast werk ik nog in de horeca. Ik heb eigenlijk altijd doorlopende projecten, dus weet elke dag wel waar ik mee bezig ga. En we drinken koffie. Héél veel koffie.

 

Wat is tot nu toe jouw hoogtepunt binnen Baken geweest?

We zijn bij Baken nu ook bezig met wat start-up ideeën, die vooral veel te maken hebben met machine – learning. Dat zijn interessante projecten om aan te werken, vooral omdat ze nog volop in ontwikkeling zijn.

 

Welk hoogtepunt hoop jij nog te bereiken?


Baken biedt veel ruimte aan nieuwe ideeën en experimenten op het gebied van dataverwerking. Daar wil ik graag aan bijdragen. Je kunt er veel van leren, en dat is de reden waarom ik hier ben.

 

Tot slot: wat vertel jij op een verjaardag over Baken?

Dat ik heel blij ben dat ik hier als parttime student terecht ben gekomen en niet bij een stage. Ik heb het gevoel dat ik niet alleen dingen leer, maar dat ik ook daadwerkelijk iets kan toevoegen. Bij Baken krijg je de ruimte om aan je eigen projecten te werken en niet alleen een klein deel ervan: je krijgt het van begin tot eind mee.

Gerelateerde artikelen

Groei in letselschade platformwerkers

Met het groeiende aantal platformwerkers, lijkt ook de schadelast te groeien.

Lees verder

Autodiefstal top-5: juni 2019

Highlights autodiefstal juni ’19 In de eerste zes maanden van 2019 werden er 3.540 voertuigen gestolen, in…

Lees verder

Uitgaven aan SmartHome beveiliging stijgen explosief

Steeds meer consumenten investeren in slimme beveiligingsapparatuur.

Lees verder
Naar het nieuws