Aan het woord: Lucas Berndsen

Wat doet een Junior Business Analist bij Baken?

In ‘Aan het woord’ wordt elke medewerker van Baken aan de tand gevoeld. Wie zijn ze? Wat zijn hun verantwoordelijkheden? En hoe gaan zij Baken helpen groeien? Deze keer een van onze langstzittende medewerkers: Lucas Berndsen.

 

Lucas, jij bent onze Junior Business Analist. Waar houd jij je zoal mee bezig?
Als Junior Business Analist ben ik vooral bezig met opdracht specifieke onderzoeken en projecten. Dit kan erg variëren van zeer kwantitatieve analyses in programma’s als R, Excel of Tableau tot kwalitatief uitzoekwerk.

 

Hoe ben je bij Baken terecht gekomen?
Ik ben via een studiegenoot van de bachelor Econometrie in contact gekomen met Baken. Bij het eerste luchtige sollicitatiegesprek was er een goede klik met de manager, Daniël, waarna ik al snel op kantoor kon komen kijken.

 

Hoe verloopt een gemiddelde dag bij Baken tot nu toe?
Als ik binnen loop zie ik Daniel al achter zijn computer zitten. Na een kort praatje en een kop koffie ben ik tot de lunch vaak samen met Daniël aan een project aan het werken. Na de gezamenlijke lunch is er ruimte om zelfstandig aan een project te gaan werken. Gedurende de dag kunnen we altijd bij Daniël of Laurens terecht als we ergens niet uitkomen of advies nodig hebben.

 

Wat is tot nu toe jouw hoogtepunt binnen Baken geweest?
Mijn hoogtepunt is de gezelligheid op de BakenBorrels.

 

Welk hoogtepunt hoop jij nog te bereiken?
Ik hoop nog vele hoogtepunten te bereiken door Machine Learning en Big Data analyses in te zetten in de projecten en onderzoeken waar Baken nu actief is om zo een sterk fundament neer te zetten voor een groeiend bedrijf.

 

Hoe ga jij Baken helpen te groeien?
Naast mij volledig inzetten voor het bedrijf, kan ik Baken helpen groeien met mijn kennis over Big Data en Machine Learning analyses om zo stabiele en betrouwbare analyses uit te oefenen in onze segmenten.

 

Tot slot: wat vertel jij op een verjaardag over Baken?
Baken is een groeiende onderneming met louter enthousiaste en intelligente mensen die elke dag een stukje beter willen worden.

Gerelateerde artikelen

Aan het woord: Jorrim Prins

In 'Aan het woord' nemen we onze medewerkers onder de loep.

Lees verder

Aan het woord: Iris Nonneman

Wat doet een Junior Data Analist bij Baken?

Lees verder

Aan het woord: Anna Buijsman

Anna is Data Specialist bij Baken. 

Lees verder
Naar het nieuws