Marktrapporten

De Marktrapporten van Baken Adviesgroep zijn uitgebreide marktanalyses en prognoses van de Nederlandse Verzekeringsmarkt. Sinds 2011 is het rapport onder de top-20 verzekeraars bekend als hét naslagwerk in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Er zijn drie verschillende Marktrapporten voor de Schademarkt, Inkomensmarkt en Financieel Intermediair voor het distributielandschap.

Hé Early Bird!

In december verschijnt het nieuwe Marktrapport Schade 2021. Bestelt u het Marktrapport voor 1 januari 2021? Dan ontvangt u een Early Bird korting van 5%. Meer weten? Download hieronder de brochure en bestel het rapport direct via onze contactpagina.

Het Marktrapport aanbod

Marktrapport Schade

Economische factoren, disruptieve trends, marktaandelen verzekeraars en premievolume prognoses voor de Schademarkt productgroepen waaronder: Personenauto Particulier, Inboedel, Gezinsrechtsbijstand, Reis, Bestelauto, Brand Bedrijven en Geldverzekeringen.

Meer informatie

Marktrapport Inkomen

Economische factoren, disruptieve trends, marktaandelen verzekeraars en premievolume prognoses voor de Inkomensmarkt productgroepen: AOV, Ziekteverzuim, WGA-ERD, WIA-Aanvullend en Ongevallen.

Meer informatie

Marktrapport Financieel Intermediair

Marktanalyse en prognose van de distributieketen in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Het rapport is gericht op het aantal aanbieders in de keten inclusief prognose en de belangrijkste trends.

Meer informatie

Vragen over het Marktrapport?

Meer weten over de Marktrapporten?
Neem direct contact op met Daniël Koudijs, manager bij Baken Adviesgroep.

Kom in contact met ons