Nooit meer op zoek naar cijfers en marktdata 

Het Data-Platform is het online onderdeel van de Marktrapporten. Op het platform staan actuele cijfers over economie, verzekeringsmarkt, marktprognoses en de laatste ontwikkelingen omrent het corona-virus. Ons platform maakt het werk van marketing- en strategieafdelingen sneller en efficiënter door actuele cijfers, prognoses en research op één centrale plek samen te brengen. 

Bekijk het Data-Platform

Dashboard 1,5 meter-economie

Het dashboard 1,5 meter-economie is een verzameling actuele indicatoren die schetsen hoe corona de economie veranderd, zowel op korte als op lange termijn. Welke impact heeft de coronacrisis op onze economie van nu en in de toekomst?

Economische impact covid-19

Bekijk de demo

Weten hoe het platform werkt?

Neem contact met ons op en ontvang de inloggegevens voor het test-platform.

Heeftt u al contactgegevens? Log dan  in via onderstaande knop.

Log in bij het test-platform
Data_Analysis_Baken

Sectordata

Dit dashboard is onderdeel van de Marktrapporten Schade en Inkomen. Actuele data en forecasts van grote sectoren tot kleine branches staan verzameld op één plek. Daarnaast vindt u variabelen als aantal bedrijven, zelfstandigen, werknemers, omzet, loonsommen en ziekteverzuim.

Ga naar de sectordata

Het Data-Platform is onderdeel van onze Marktrapporten

Drie keer per jaar publiceren wij onze Markt- en Kwartaalrapporten, waarbij we de verzekeringsmarkt en Nederlandse economie in kaart brengen. Klanten die de Kwartaalrapporten afnemen ontvangen nu gratis toegang tot het Data-Platform.

Neem contact op

Bent u geïntereseerd in onze diensten? Neem contact met ons op via het formulier hiernaast. 

 

 

 

 

 

 

Kom in contact