Diensten

Baken Adviesgroep brengt u een eigen kijk op data-analyses en een flexibele, efficiënte werkwijze. Met ons dienstenpakket ondersteunen we klanten bij al hun data-vraagstukken: van dataverrijking en -analyse, tot visualisaties en design. Ons team van talentvolle data-analisten en consultants helpt u graag verder. Ontdek hieronder ons dienstenaanbod!

Waar richten wij ons op?

Data_Research_Baken

Data-analyse

Ons data-aanbod is gericht op forecasts voor de diverse branches en sectoren in Nederland, afkomstig uit ons eigen macro-economische SynQuenta model.

Bekijk

Rapporten

Onze rapporten geven concreet inzicht in trends binnen de verzekeringsmarkt en macro-economie. Daarnaast ontwikkelen we full-service voor klanten rapporten van data tot design.

Bekijk

Advies

Wij vertalen data naar prognoses. Op deze manier voorzien we onze klanten van strategieën die handvatten bieden voor groei. Zo kunt u ons onder andere inschakelen voor strategisch advies en commerciële profilering.

Bekijk

Meer informatie?

Kom in contact. Wij ondersteunen onze klanten met data-vraagstukken van begin tot eind. Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. 

 

 

 

 

 

 

 

Kom in contact

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.