Diensten

Als groeiend adviesbureau in een druk speelveld is onderscheidende dienstverlening van groot belang. Wij differentiëren ons van de traditionele adviesbureaus door middel van een flexibele, efficiënte aanpak en innovatieve data-analyses gedreven door een team van talentvolle analisten en studenten.

Onze dienstverlening is gericht op drie activiteiten: data-analyse, rapporten en advies. Als data-partner leveren onze macro-economische prognoses en scenario-modellen waardevolle input data voor uw organisatie. De rapporten die wij aanbieden hebben een kwantitatief karakter en zijn in de regel voorzien van een heldere visie op disruptieve trends. De adviezen die volgen uit ons onderzoek zijn innovatief, maar bruikbaar. Opgesteld door een samenspel van ervaren consultants, senior-adviseurs en jonge data-analisten.

Met dit dienstenpakket ondersteunen we klanten bij hun vraagstukken van begin tot eind: van ruwe data, verrijking en analyse, tot rapportontwikkeling en design. Ontdek hieronder ons dienstenaanbod!

Data-analyse

Ons data-aanbod is gericht op het leveren van prognoses voor de kernstatistieken van verschillende branches en sectoren in Nederland. Op de pagina Sectoren is te zien in welke sectoren wij actief zijn. We bieden cijfers over onder andere omzet, aantal bedrijven, werkgelegenheid en het wagenpark. Al onze prognoses zijn afkomstig uit ons eigen ontwikkelde macro-economische model, dat over de afgelopen drie jaar continue is getest en uitgebouwd.

Zie onze pagina Data-analyse voor meer informatie over al onze dataproposities en modellen.


Rapporten

De rapporten die wij publiceren komen voort uit onze marktonderzoeken en modelprognoses. Dit geeft al onze rapporten een kwantitatief karakter: we leveren concrete inzichten in trends en plaatsen deze binnen de context van de markt en wijde economie. Onze rapporten zijn met name gericht op de Verzekerings- en Automotivesector.

Naast de rapporten die we uit eigen naam ontwikkelen, bieden we ook een full-service pakket aan waarmee we op basis van uw data of onderzoeksvraag een rapporten ontwikkelen.

Zie onze pagina Rapporten voor meer informatie over wie onze klanten zijn in deze sector en ons aanbod van producten & services.


Advies

Onze missie is om data te vertalen naar prognoses. Op deze manier voorzien we onze klanten van adviezen en strategieën, die handvatten bieden voor groei. Voor onze klanten zijn we onder andere betrokken geweest bij trajecten rondom strategisch advies en commerciële profilering.

Zie onze pagina Advies voor meer informatie over onze advieswerkzaamheden andere activiteiten op dit gebied.

Heeft u informatie nodig van een gerelateerd onderwerp?
Onze dienstverlening
/css/images/advies
/css/images/data
/css/images/rapporten