Forecasting

Wij vertalen data naar heldere prognoses en bruikbare actiepunten. Dit doen we met behulp van ons eigen SynQuenta model. Op basis van onze prognoses voorzien we uw bedrijf van concreet strategisch advies. Ook bieden we rapporten op maat. Wilt u meer inzicht in de ontwikkelingen en trends binnen uw branche of bedrijf? Wij helpen u graag verder.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Disruptieve scenario’s

Bij Baken onderscheiden we ons door een heldere, kritische visie op disruptieve trends als SmartHome en Platformwerk. Op basis van ons onderzoek bouwen we scenario-tools die de impact van deze trends op uw  markt modelleren. Deze tools vormen de de basis voor ons strategisch advies.

Bekijk scenario's

SynQuenta

Al ruim vijf jaar beheren wij ons eigen macro-economisch forecast-model waarmee we de sectoren en branches van de Nederlandse economie in kaart brengen. Zo leveren wij u een actueel inzicht in de economische status van zowel de grote sectoren als de kleine branches.

Bekijk SynQuenta

Meer informatie?

Wij ondersteunen onze klanten met data-vraagstukken van begin tot eind. Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. 

 

 

 

 

 

 

 

Informatie onderwerp aanvragen

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.