Forecasting

Baken is gespecialiseerd in forecasting voor de economie, branches en verzekeringsmarkt. Hiervoor bouwden we ons eigen economisch model, SynQuenta, dat we al jarenlang verbeteren en uitbreiden. SynQuenta combineert onze visie op de economie met grote hoeveelheden data en de nieuwste machine learning technieken. Zo leveren we actuele prognoses op gedetailleerd branche-niveau.

Forecasting_Baken_Adviesgroep

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Forecasting_Baken

SynQuenta

Baken’s eigen macro-economisch forecasting model. Voor circa 100 individuele branches leveren we actuele cijfers en prognoses over: omzet, bedrijven, werknemers, zelfstandigen, wagenpark, en meer. Bent u benieuwd naar de werking van ons model? Bekijk onze interactieve pagina en ontdek de prognoses voor uw branche. 

Hoe werkt SynQuenta?
Marktrapporten_Baken

Forecasting

Onze Marktrapporten zijn al sinds 2011 een begrip op de verzekeringsmarkt. De rapporten bevatten o.a. marktomvang en forecasts van de Schade- en Inkomensverzekeringsmarkt. Met marktaandelen en ratio’s verzekeraars, disruptieve trends en prognoses per productgroep. 

Bekijk de laatste Marktrapporten

Meer informatie?

Wij ondersteunen onze klanten met data-vraagstukken van begin tot eind. Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. 

 

 

 

 

 

 

 

Kom in contact

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.