Forecasts

Syn-Quenta is een groot dataproject waarin wij prognoses maken voor de ontwikkeling van de Nederlandse economie. Dit forecast model bevat onder meer informatie met betrekking tot omzet, aantal bedrijven naar bedrijfsgrootte, aantal werknemers (vast en flex), aantal zelfstandigen (zzp’ers) en loonsommen. Syn-Quenta vormt de basis van onze eigen modellen voor de zakelijke verzekeringsmarkten. Daarnaast kunt u ook de ‘ruwe data’ afnemen, die wij voor u op maat presenteren aan de hand van persoonlijke behoefte. De data wordt per kwartaal geüpdatet.

Wat bieden wij?

Ten grondslag aan deze prognoses liggen uitgebreide modellen voor de omzet of toegevoegde waarde van 50 branches die samen 18 sectoren vormen. Voor de prognoses gebruiken wij meer dan 100 variabelen die wij nauwkeurig hebben uitgezocht op logische causaliteit en statistische significantie. Wij ontwikkelen op basis van samenhangende algoritmes prognoses van omzet, aantal bedrijven en arbeidsvolume.

Forecasts

Wij zijn in staat om, aan de hand van persoonlijke behoefte, verschillende gedetailleerde voorspellingen te leveren. Met onze voorspellingen kunt u bepalen waar kansen liggen of waar u juist op moet letten.
Heeft u informatie nodig van een gerelateerd onderwerp?
Onze dienstverlening
/css/images/advies
/css/images/data
/css/images/rapporten