Het Data-Platform: al uw sector- en branchedata in één actueel overzicht.

Met trots presenteren wij ons Data-Platform: het online dashboard van onze Marktrapporten waarmee u altijd op de hoogte bent van de meest actuele sector- en branchedata. Bij het afnemen van het Marktrapport Schade of Inkomen ontvangt u nu gratis toegang tot het platform. 

Inzicht in correcte, actuele data is in deze tijd essentieel. Maar door de grote hoeveelheid informatie die ons elke dag bereikt is het vinden van de juiste informatie een uitdaging. Wij helpen u daar graag bij. Baken brengt alle data die u nodig heeft overzichtelijk op één plek. Zo ontvangt u de laatste cijfers binnen in uw sector of regio meteen in een efficiënt overzicht op uw beeldscherm.

 

Wat vindt u op het Data-Platform?

Check Mark on Microsoft Eenvoudige, interactive dashboards geven een actueel en compleet overzicht van sectoren en branches.

Check Mark on Microsoft Groot aantal databronnen door ons verzameld, bewerkt, geanalyseerd en vertaald naar prognoses: direct voor  u beschikbaar op één plek.        

Check Mark on Microsoft Cijfers & prognoses over: Aantal bedrijven, Oprichtingen, Opheffingen, Faillisementen, Werknemers, Zelfstandigen, Omzet, Kosten, Lonen, Ziekteverzuim en meer.

Check Mark on Microsoft Op zoek naar specifieke data? Sector- en regiodata kan naar wens aan het dashboard worden toegevoegd. 

Ga naar het Data-Platform

 

 

Nu gratis toegang voor de afnemers van de Marktrapporten Schade en Inkomen 

Het Data-Platform is onderdeel van de Marktrapporten Schade en Inkomen. Neemt u een van deze rapporten af, dan krijgt u tijdelijk ook gratis toegang tot de online dashboards. Meer informatie? Bekijk het Data-Platform of ga naar Marktrapport Schade en Marktrapport Inkomen.

Gerelateerde artikelen

Het Data-Platform: nieuw bij de marktrapporten.

Met trots presenteren wij ons Data-Platform: het online dashboard waarmee u altijd op de hoogte bent van de meest actuele sector- en branchedata.

Lees verder

Groei in letselschade platformwerkers

Met het groeiende aantal platformwerkers, lijkt ook de schadelast te groeien.

Lees verder

Autodiefstal top-5: juni 2019

Highlights autodiefstal juni ’19 In de eerste zes maanden van 2019 werden er 3.540 voertuigen gestolen, in…

Lees verder
Naar het nieuws