Levenmarkt

De Levenverzekeringenmarkt strekt zich van risicoproducten als ORV tot spaar- en vermogensproducten die concurreren met banken.

Baken voorziet klanten van marktcijfers en strategisch perspectief op de toekomst van deze markt.

Producten & diensten in de Levenmarkt

 

Marktonderzoek Levenverzekeringen & het spaarlandschap

  • De Nederlandse Levenmarkt staat al enige jaren onder druk door de toetreding van banken: wat is de toekomst van de verzekeraar in dit landschap.
  • Baken heeft in deze markt verscheidene marktonderzoeken uitgevoerd die de ontwikkeling van de markt kwantificeren en de belangrijkste trends duiden.
  • We benaderen de markt vanuit de fiscale kaders en macro-economisch functie van de Levenproducten voor Nederlandse huishoudens.
  • Het is onze visie dat er in het veranderende Nederlandse spaarlandschap kansen liggen voor nieuwe Levenproducten; maar de vraag is of verzekeraars deze kans benutten.
Meer weten over onze kijk op de Levenmarkt

Strategie consulting

  • Met onze kennis van verzekeringsmarkt, economie en fintech analyseren we hoe de Levenmarkt langs deze assen ontwikkeld en wat dit betekent voor de strategie van onze klanten.
  • Zo hebben we voor de Levenmarkt gewerkt aan productontwikkeling trajecten, o.a. op gebied van doelgroep kwantificering en advies over strategische positionering.
Neem direct contact op met uw vraag

Wie zijn onze klanten

Stel uw vraag

Wij ondersteunen onze klanten van begin tot eind met marktonderzoek en consulting. Via het formulier hiernaast kunt u direct een vraag stellen of meer informatie opvragen over onze diensten.

 

 

 

 

 

 

 

Contact