Marktrapport Schade en Inkomen: eerste updates nu verkrijgbaar!

Baken presenteert met trots de eerste updates van de Marktrapporten Schade en Inkomen 2019. De Updates leveren actuele marktinformatie en overbruggen de periode tussen onze jaarlijkse Marktrapporten. 

 

Deze Updates schetsten een voorlopig beeld van de markt in 2018 langs de volgende onderwerpen:

 

  • Hoe ontwikkelt het concurrentieveld zich in termen van premievolumes per concern, marktaandelen en schaderatio’s? Wat zijn de topspelers in de belangrijkste branches?
  • Voor de branches Motor, Brand, Transport, Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand (MR Schade) en Inkomen (MR Inkomen) worden de premievolume prognoses geüpdatet.
  • Per branche wordt ingegaan op de belangrijkste marktdrivers en ontwikkelingen.
  • Het rapport begint, zoals u van ons gewend bent, met een actueel overzicht van de macro-economie en het laatste nieuws rondom disruptieve thema’s zoals deelauto’s en platformwerkers.
  • Alle cijfers in het rapport, inclusief de laatste ramingen uit onze eigen forecast-modellen, ontvangt u ook in de bijgeleverde dataset

Informatie Marktrapport Schade en Inkomen

Wilt u meer informatie over de inhoud en prijs van de Updates? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd naar een inhoudsopgave en de pricing van het gehele Marktrapport Schade 2019? Al deze informatie vindt u op de pagina Marktrapport Schade 2019.

Nieuwsgierig naar meer informatie over ons jaarlijkse Marktrapport Schade & Inkomen? Bekijk de algemene informatiepagina.

Gerelateerde artikelen

Vooruitblik: de verzekeringsmarkt in coronatijd

In verband met de binnenkort gepubliceerde Kwartaalrapporten  praat Daniel Koudijs, manager van Baken Adviesgroep, ons bij over de huidige staat van de economie en de verzekeringsmarkt.

Lees verder

MKB heeft meer vertrouwen, maar blijft onzeker

Onder ondernemers is het vertrouwen dat zij goed uit de coronacrisis komen gestegen ten opzichte van de maand ervoor. Dit blijkt uit de meest recente meting van de MKB coronamonitor van Motivaction en MKB Servicedesk.

Lees verder

CBS: ‘grootste krimp consumptie huishoudens ooit gemeten’

Nooit eerder heeft het CBS zo’n grote krimp van de consumptie door huishoudens gemeten. Ter illustratie: het jaar daarvoor kende de consumptie van huishoudens nog een groei van 1,5% ten overstaan van 2018. 

Lees verder
Naar het nieuws