Marktrapport Schade en Inkomen: eerste updates nu verkrijgbaar!

Baken presenteert met trots de eerste updates van de Marktrapporten Schade en Inkomen 2019. De Updates leveren actuele marktinformatie en overbruggen de periode tussen onze jaarlijkse Marktrapporten. 

 

Deze Updates schetsten een voorlopig beeld van de markt in 2018 langs de volgende onderwerpen:

 

  • Hoe ontwikkelt het concurrentieveld zich in termen van premievolumes per concern, marktaandelen en schaderatio’s? Wat zijn de topspelers in de belangrijkste branches?
  • Voor de branches Motor, Brand, Transport, Aansprakelijkheid en Rechtsbijstand (MR Schade) en Inkomen (MR Inkomen) worden de premievolume prognoses geüpdatet.
  • Per branche wordt ingegaan op de belangrijkste marktdrivers en ontwikkelingen.
  • Het rapport begint, zoals u van ons gewend bent, met een actueel overzicht van de macro-economie en het laatste nieuws rondom disruptieve thema’s zoals deelauto’s en platformwerkers.
  • Alle cijfers in het rapport, inclusief de laatste ramingen uit onze eigen forecast-modellen, ontvangt u ook in de bijgeleverde dataset

Informatie Marktrapport Schade en Inkomen

Wilt u meer informatie over de inhoud en prijs van de Updates? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Benieuwd naar een inhoudsopgave en de pricing van het gehele Marktrapport Schade 2019? Al deze informatie vindt u op de pagina Marktrapport Schade 2019.

Nieuwsgierig naar meer informatie over ons jaarlijkse Marktrapport Schade & Inkomen? Bekijk de algemene informatiepagina.

Gerelateerde artikelen

Nu: Early Bird korting Marktrapporten 2020

In januari 2020 publiceren we de nieuwe Marktrapporten Schade en Inkomen. Vanaf deze week is het mogelijk om de rapporten alvast aan te schaffen met een tijdelijke Early Bird korting!

Lees verder

AOV-markt ziet lichte groei in 2021

Richting 2021 zien we de krimp in de AOV-markt stoppen. Bekijk onze nieuwe ramingen uit de tweede update van het Marktrapport Inkomen 2019.

Lees verder

De tweede updates Marktrapporten zijn uit!

Bekijk de highlights uit de tweede updates van onze Marktrapporten Schade en Inkomen.

Lees verder
Naar het nieuws