Early Bird korting: Marktrapporten 2020

In januari 2020 publiceren we de nieuwe Marktrapporten Schade en Inkomen. Vanaf deze week is het mogelijk om de rapporten alvast aan te schaffen met een tijdelijke Early Bird korting!  Lees hieronder meer over de inhoud en prijzen van de Marktrapporten.

Publicatie Marktrapporten januari 2020

Sinds 2011 zijn de Marktrapporten het naslagwerk van de Schade- en Inkomensmarkt. Zoals u van ons gewend bent, bevatten de rapporten dit jaar wederom een overzicht van marktvolume, marktaandelen, ratio’s en prognoses van de Nederlandse verzekeringsmarkt.

 

Kwartaalupdates

Een nieuwe toevoeging aan de Marktrapporten zijn de uitgebreide kwartaalupdates. Deze updates waren al af te nemen als aparte modules. De nieuwe kwartaalupdates geven een update van het gehele Marktrapport. De eerste update komt uit in mei, direct na net verschijnen van de jaarverslagen van verzekeraars.  Zo bent u elk kwartaal op de hoogte van de laatste cijfers. De tweede update komt uit in september na de cijfers van het DNB.

 

Speciale Early Bird korting
De Marktrapporten verschijnen in januari 2020, maar u kunt ze nu alvast bestellen. U ontvangt de rapporten dan zodra we deze in januari publiceren. Bovendien ontvangt u, als u de rapporten vóór 31 december afneemt, een Early Bird korting van 5% per module! Na januari gaan de prijzen definitief omhoog.

 

Inhoud en prijzen

Wilt u meer weten over de inhoud van de rapporten en de prijzen van de diverse modules? Ga naar het Marktrapport Inkomen 2020 of Marktrapport Schade 2020 en download de infosheets.  U kunt een selectie maken uit de modules die voor u relevant zijn. Daarnaast is het mogelijk het hele rapport in één keer af te nemen.

 

Advies of vragen?
Heeft u vragen over aankomende Marktrapporten of wilt u advies op maat? Wij vertellen u graag meer. Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u terug.

Gerelateerde artikelen

Verplichte AOV voor zpp’ers op komst

De nieuwe verplichtstelling van de AOV stuitte veel zzp’ers en belangenorganisaties tegen de borst. Volgens bronnen van het FD lijkt er nu echter een akkoord op hoofdlijnen op tafel te liggen. 

Lees verder

Het Marktrapport Inkomen 2020 is uit!

Dat blijkt uit het Marktrapport Inkomen 2020. Met trots presenteren wij het Marktrapport 2.0: met de inhoudelijke analyses en prognoses zoals u ze van ons gewend bent, maar dan in een nieuw en fris design. 

Lees verder

Nu: Early Bird korting Marktrapporten 2020

In januari 2020 publiceren we de nieuwe Marktrapporten Schade en Inkomen. Vanaf deze week is het mogelijk om de rapporten alvast aan te schaffen met een tijdelijke Early Bird korting!

Lees verder
Naar het nieuws