Audi-bestuurder rijdt het vaakst schade

Zo blijkt bijvoorbeeld dat het aantal schades aan personenauto’s sterk afneemt, maar deze wel duurder worden. Ook komt naar voren dat de Audi-bestuurder het vaakst schade rijdt.

CED heeft door de jaren heen enorm veel data verzameld met betrekking tot schades in verschillende schademarkten. Dit is de eerste keer dat de data gronding geanalyseerd is en de inzichten gedeeld worden. De verwerking en het analyseren van de data heeft Baken voor haar rekening genomen. De lancering van het rapport is met veel enthousiasme gevierd bij Tesla Motors in Rotterdam waar sprekers Annie Wechter (European financial services manager, Tesla Motors) en Maarten Steinbuch (Hoogleraar Universiteit Eindhoven) geheel in thema de toekomst van de auto bespraken.

Na deze eerste succesvolle samenwerking tussen CED en Baken wordt er hard gewerkt aan een vervolg. Ditmaal worden schades in en rondom woonhuizen en bedrijfspanden onder de loep genomen. Baken en CED verwachten het rapport eind september uit te brengen.


Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit artikel een vraag of wilt u in het algemeen meer weten over welke diensten wij bieden? Dan kunt u te allen tijden mailen naar info@bakenadviesgroep.nl.

Plaats een reactie

Gerelateerd nieuws

externalId=bakenadviesgroep-detail-news-3.1.1&filter[active]=1
30-01-2019 //
Bluepaper Expertgroep ‘Payments in SmartHome’ nu te downloaden!

Hoe ziet de payment en customer journey eruit in het opkomende SmartHome ecoysteem? En wat betekent dit voor producenten, retailers maar ook verzekeraars?

29-01-2019 //
Welke auto's werden er in 2018 het meest gestolen?​

Dé cijfers over autodiefstal van het afgelopen jaar.

16-01-2019 //
Aan het woord: Daniël Koudijs

Hoe is het om Manager bij Baken te zijn?

09-01-2019 //
Aan het einde van wintersportseizoen meer kans op botbreuken!

Cijfers en inzichten over letselschade tijdens wintersport