Audi-bestuurder rijdt het vaakst schade

Zo blijkt bijvoorbeeld dat het aantal schades aan personenauto’s sterk afneemt, maar deze wel duurder worden. Ook komt naar voren dat de Audi-bestuurder het vaakst schade rijdt.

CED heeft door de jaren heen enorm veel data verzameld met betrekking tot schades in verschillende schademarkten. Dit is de eerste keer dat de data gronding geanalyseerd is en de inzichten gedeeld worden. De verwerking en het analyseren van de data heeft Baken voor haar rekening genomen. De lancering van het rapport is met veel enthousiasme gevierd bij Tesla Motors in Rotterdam waar sprekers Annie Wechter (European financial services manager, Tesla Motors) en Maarten Steinbuch (Hoogleraar Universiteit Eindhoven) geheel in thema de toekomst van de auto bespraken.

Na deze eerste succesvolle samenwerking tussen CED en Baken wordt er hard gewerkt aan een vervolg. Ditmaal worden schades in en rondom woonhuizen en bedrijfspanden onder de loep genomen. Baken en CED verwachten het rapport eind september uit te brengen.


Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit artikel een vraag of wilt u in het algemeen meer weten over welke diensten wij bieden? Dan kunt u te allen tijden mailen naar info@bakenadviesgroep.nl.

Plaats een reactie

Gerelateerd nieuws

externalId=bakenadviesgroep-detail-news-3.1.1&filter[active]=1
05-08-2019 // Actueel
Post- en pakketbezorgers stoppen 25 keer per dag

In 2018 maakten Nederlandse bedrijfsbestelauto’s in totaal 813 miljoen stops. Het aantal bestelauto's neemt toe door de groeiende populariteit van ecommerce.

24-07-2019 // Actueel
Zorgen om groei letselschade platformwerkers

De platformeconomie zit in de lift. Maar met het groeiende aantal platformwerkers, lijkt ook de schadelast te groeien.

18-07-2019 // Data
Autodiefstal top-5: juni 2019

Welke auto's werden er in juni het meest gestolen? Je leest het hier.

16-07-2019 // Rapporten
Marktrapport Schade en Inkomen: eerste updates nu verkrijgbaar!

De eerste updates van onze Marktrapport Schade en Inkomen 2019 zijn nu beschikbaar.