Audi-bestuurder rijdt het vaakst schade

Zo blijkt bijvoorbeeld dat het aantal schades aan personenauto’s sterk afneemt, maar deze wel duurder worden. Ook komt naar voren dat de Audi-bestuurder het vaakst schade rijdt.

CED heeft door de jaren heen enorm veel data verzameld met betrekking tot schades in verschillende schademarkten. Dit is de eerste keer dat de data gronding geanalyseerd is en de inzichten gedeeld worden. De verwerking en het analyseren van de data heeft Baken voor haar rekening genomen. De lancering van het rapport is met veel enthousiasme gevierd bij Tesla Motors in Rotterdam waar sprekers Annie Wechter (European financial services manager, Tesla Motors) en Maarten Steinbuch (Hoogleraar Universiteit Eindhoven) geheel in thema de toekomst van de auto bespraken.

Na deze eerste succesvolle samenwerking tussen CED en Baken wordt er hard gewerkt aan een vervolg. Ditmaal worden schades in en rondom woonhuizen en bedrijfspanden onder de loep genomen. Baken en CED verwachten het rapport eind september uit te brengen.


Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van dit artikel een vraag of wilt u in het algemeen meer weten over welke diensten wij bieden? Dan kunt u te allen tijden mailen naar info@bakenadviesgroep.nl.

Plaats een reactie

Gerelateerd nieuws

externalId=bakenadviesgroep-detail-news-3.1.1&filter[active]=1
20-06-2019 // Rapporten
Consumptie huishoudens toenemende drijver achter bbp-groei

Door de afnemende Nederlandse export moet de bbp-groei met toenemende mate worden gedragen door consumptie van huishoudens. De relatie tussen woningmarkt en consumptie vormt een belangrijk risico voor deze groei.

14-06-2019 // Rapporten
DNB: Markt motor WA toont voorzichtig herstel

De markt voor wettelijke aansprakelijkheidsverzekeringen motorvoertuigen lijkt richting een voorzichtig herstel te gaan. Dit blijkt uit de jaarlijkse rapportages van verzekeraars aan DNB.

13-06-2019 // Actueel
InsurTech Lemonade actief in Duitsland

Lemonade heeft de oversteek naar Europa gemaakt, zo meldt de de Amerikaanse InsurTech via Twitter. Vanaf afgelopen dinsdag is de verzekeraar actief in Duitsland.

11-06-2019 // Wij zijn Baken
Aan het woord: Jorrim Prins

Jorrim werkt als Junior Data Analist bij Baken.