Vernieuwde Marktrapporten 2017

In oktober 2016 zijn de jaarlijkse marktrapporten verstuurd. De eerste update is in februari verstuurd. In deze update zijn aan de hand van nieuwe cijfers van het afgelopen kwartaal de markt cijfers en prognoses bijgesteld. Het rapport biedt ook nieuwe macro-economische cijfers op sectorniveau en een overzicht van de laatste innovatie-nieuwtjes in de verzekeringswereld. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de tweede update.

Gedurende het jaar verschijnen nieuwe cijfers die van invloed zijn op de ramingen voor het lopende jaar en de lange termijn prognoses. De marktrapport updates zijn bedoeld om van deze data gebruik te maken en ieder kwartaal de nieuwste cijfers door te rekenen. Baken Adviesgroep levert hiermee een monitor van de Nederlandse inkomen- en schadeverzekeringsmarkt.
De inhoud van deze updates wordt gevormd door de feedback die wij ontvangen.

Voor het afnemen van het rapport of vragen mail naar info@bakenadviesgroep.nl.

Plaats een reactie

Gerelateerd nieuws

externalId=bakenadviesgroep-detail-news-3.1.1&filter[active]=1
20-06-2019 // Rapporten
Consumptie huishoudens toenemende drijver achter bbp-groei

Door de afnemende Nederlandse export moet de bbp-groei met toenemende mate worden gedragen door consumptie van huishoudens. De relatie tussen woningmarkt en consumptie vormt een belangrijk risico voor deze groei.

14-06-2019 // Rapporten
DNB: Markt motor WA toont voorzichtig herstel

De markt voor wettelijke aansprakelijkheidsverzekeringen motorvoertuigen lijkt richting een voorzichtig herstel te gaan. Dit blijkt uit de jaarlijkse rapportages van verzekeraars aan DNB.

13-06-2019 // Actueel
InsurTech Lemonade actief in Duitsland

Lemonade heeft de oversteek naar Europa gemaakt, zo meldt de de Amerikaanse InsurTech via Twitter. Vanaf afgelopen dinsdag is de verzekeraar actief in Duitsland.

11-06-2019 // Wij zijn Baken
Aan het woord: Jorrim Prins

Jorrim werkt als Junior Data Analist bij Baken.