Aan het woord: Daniël Koudijs

Nieuw bij Baken: Aan het woord. Naast de producten en diensten die wij aanbieden laten we ook graag zien wat voor talenten Baken in huis heeft. Wie zijn ze? Wat zijn hun verantwoordelijkheden? En hoe gaan zij Baken helpen groeien? Eén voor één zullen de huidige medewerkers aan de tand worden gevoeld. Onze manager Daniël trapt af.

Daniël, jij bent Manager bij Baken. Waar houd jij je zoals mee bezig?
Als manager van Baken Adviesgroep ben ik allereerst volop inhoudelijk bezig met het uitvoeren van onze onderzoeken en projecten. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van ons team van Junior Business en Data Analisten.

Hoe ben je bij Baken terecht gekomen?
Ik ben in 2015 als student Bachelor Economie bij Baken terecht gekomen via een online vacature. Bij de sollicitatie was er eigenlijk meteen een goed gevoel en een goede klik met Laurens. Top op de dag van vandaag is deze samenwerking de basis voor het succes van Baken.

Wat is tot nu toe jouw hoogtepunt binnen Baken geweest?
Mijn carrière bij Baken kent denk ik vele hoogtepunten: van het spreken op meerdere events tot het binnenhalen en succesvol opleveren van grote uitdagende projecten. Maar waar ik uiteindelijk toch het meest trots op ben is het team! Stuk voor stuk slimme en enthousiaste mensen die bij Baken de kans krijgen hun kennis in de praktijk toe te passen en zichzelf verder te ontwikkelen.

Welk hoogtepunt hoop jij nog te bereiken?
Mijn ambitie is om met Baken een adviesbureau neer te zetten met een heldere visie op de belangrijke thema’s in onze economie en maatschappij. We zijn al actief met onderzoeken en analyses in gebieden als Deelauto’s, Smart Home en de platform economie. Ik zie graag dat we onze activiteiten rond deze en andere thema’s verder uitbreiden.

Hoe ga jij Baken helpen groeien?
Allereerst natuurlijk door me 200% te blijven inzetten voor het bedrijf! Ik geloof in de kracht van de Baken-formule: een dynamische onderneming waar senior-experts en consultants nauw samenwerken met een team van jonge mensen. Baken Adviesgroep is een platform voor studenten om hun nieuwste kennis en ervaring met data in te zetten voor de grote onderzoeksvragen van het bedrijfsleven.

Tot slot: wat vertel jij op een verjaardag over Baken?
Dat ik elke dag samen met mijn team verder werk aan de groei van een bedrijf dat nog veel meer in zijn mars heeft!

Plaats een reactie

Gerelateerd nieuws

externalId=bakenadviesgroep-detail-news-3.1.1&filter[active]=1
27-03-2019 //
Aan het woord: Anna Buijsman

Anna is Data Specialist bij Baken.

20-03-2019 //
Loonsom groeit komende jaren minder hard

Dit blijkt uit ons recent gepubliceerde Marktrapport Inkomen 2019.

15-02-2019 //
Aan het woord: Lucas Berndsen

Wat doet een Junior Business Analist bij Baken

30-01-2019 //
Bluepaper Expertgroep ‘Payments in SmartHome’ nu te downloaden!

Hoe ziet de payment en customer journey eruit in het opkomende SmartHome ecoysteem? En wat betekent dit voor producenten, retailers maar ook verzekeraars?