Aan het woord: Anna Buijsman

In 'Aan het woord' wordt elke medewerker van Baken aan de tand gevoeld. Wie zijn ze? Wat zijn hun verantwoordelijkheden? En hoe gaan zij Baken helpen groeien? Deze keer Anna Buijsman.

Anna, jij bent onze Data Specialist. Waar houd jij je zoal mee bezig?
Ik ben vooral heel veel aan het programmeren. Baken heeft een algemeen model ontwikkeld om macro-economische variabelen te voorspellen. Ik ben er voor verantwoordelijk dat de data wordt verzameld, goed wordt ingelezen, het model goed werkt en dat we dus mooie output kunnen leveren!

Hoe ben je bij Baken terecht gekomen?
Ik was via vacaturewebsites op zoek naar een studie gerelateerde baan. Ik kwam de vacature van Baken Adviesgroep tegen en die sprak mij erg aan! Laurens nodigde me uit voor een gesprek en het klikte meteen.

Hoe verloopt een gemiddelde dag bij Baken tot nu toe?
Ik probeer altijd vroeg in de ochtend op kantoor te zijn, dan heb ik het gevoel dat ik echt wat aan mijn dag heb. Dit lukt als de NS ook mee werkt. Vervolgens komt Daniël binnen en hebben we het kort over hoe het met het project gaat. Ik werk de gehele dag zelfstandig aan onze modellen. Daniël en ik hebben wel bepaalde doelen gedefinieerd en elke keer als ik een doel heb bereikt dan spreek ik dit met hem door.

Wat is tot nu toe jouw hoogtepunt binnen Baken geweest?
Baken geeft me de mogelijkheid om te groeien. Een hoogtepunt hierin was dat ik promotie kreeg van Junior Data Analist tot Data Specialist.

Welk hoogtepunt hoop jij nog te bereiken?
Het lijkt mij ontzettend gaaf om op basis van ons model onze rapporten en analyses nog beter te onderbouwen. Zo laten we Baken Adviesgroep verder groeien tot een adviesbureau dat goede data-driven analyses levert.

Hoe ga jij Baken helpen te groeien?
Ik zet me voor een volle 100% in voor Baken Adviesgroep. Daarbij gebruik ik mijn kennis van mijn MPhil Econometrie aan het Tinbergen Instituut in het werk dat ik voor Baken doe en geef ik deze kennis ook door aan mijn collega’s. Zo blijft ook de algemene kennis in het bedrijf groeien.

Tot slot: wat vertel jij op een verjaardag over Baken?
Baken is een gezellige, jonge onderneming met een leuk team dat ons als studenten de mogelijkheid biedt om al onze kennis in de praktijk toe te passen.

Plaats een reactie

Gerelateerd nieuws

externalId=bakenadviesgroep-detail-news-3.1.1&filter[active]=1
27-03-2019 //
Aan het woord: Anna Buijsman

Anna is Data Specialist bij Baken.

20-03-2019 //
Loonsom groeit komende jaren minder hard

Dit blijkt uit ons recent gepubliceerde Marktrapport Inkomen 2019.

15-02-2019 //
Aan het woord: Lucas Berndsen

Wat doet een Junior Business Analist bij Baken

30-01-2019 //
Bluepaper Expertgroep ‘Payments in SmartHome’ nu te downloaden!

Hoe ziet de payment en customer journey eruit in het opkomende SmartHome ecoysteem? En wat betekent dit voor producenten, retailers maar ook verzekeraars?