Aan het woord: Iris Nonneman

In 'Aan het woord' nemen we onze medewerkers onder de loep. Wie zijn ze? Wat zijn hun verantwoordelijkheden? En hoe gaan zij Baken helpen groeien? Deze keer: Iris Nonneman.

Iris, jij bent een van onze Junior Data Analisten. Waar houd jij je zoal mee bezig?
Als Junior Data Analist werk ik voornamelijk aan ons datamodel Syn-Quenta. Ik schrijf de code voor het model en kijk samen met mijn collega’s Anna en Daniël naar wat we nog kunnen toevoegen. Daarnaast werk ik af en toe aan projecten voor onze klanten.

Hoe ben je bij Baken terecht gekomen?
Ik was op zoek naar een studiegerelateerde bijbaan en kwam via de vacaturesite van de UvA bij Baken terecht. Mijn kennis van actuariaat en econometrie sloot goed aan bij de projecten van Baken. Wat ik vooral leuk vind, is dat ik het inhoudelijke van mijn studie kan combineren met het opdoen van praktische ervaring.

Hoe verloopt een gemiddelde dag bij Baken tot nu toe?
Ik ben echt een vroege vogel, dus ik kom meestal een uur voor de rest op kantoor. Altijd wel lekker om dan even rustig aan de slag te gaan. ‘S middags overleg ik meestal met Daniël over de voortgang van mijn project. Op dit moment ben ik voornamelijk bezig met het Syn-Quenta model.

Wat is tot nu toe jouw hoogtepunt binnen Baken geweest?
Het eerste waar ik bij Baken aan werkte, waren de autodiefstal-cijfers van Kiwa SCM. Hiervoor heb ik een groot deel van de data aangeleverd. Daarna hebben we samen gekeken hoe we deze data op de beste manier konden presenteren. Dit was een groot succes; het werd zelfs genoemd op het NOS journaal. Toen was ik wel even trots!

Hoe ga jij Baken helpen te groeien?
Ik heb een brede interesse en bekijk de data graag vanuit verschillende invalshoeken; waar komen bepaalde veranderingen vandaan? Dit kan soms verrassende uitkomsten leveren.

Tot slot: wat vertel jij op een verjaardag over Baken?
Bij Baken denk ik vooral aan de positieve sfeer. Er wordt altijd gekeken op welke manier je nog verder kan groeien. We hebben veel wetenschappelijke kennis in huis, maar we worden ook altijd aangespoord om creatief te denken. En het is gewoon altijd gezellig!

Plaats een reactie

Gerelateerd nieuws

externalId=bakenadviesgroep-detail-news-3.1.1&filter[active]=1
05-08-2019 // Actueel
Post- en pakketbezorgers stoppen 25 keer per dag

In 2018 maakten Nederlandse bedrijfsbestelauto’s in totaal 813 miljoen stops. Het aantal bestelauto's neemt toe door de groeiende populariteit van ecommerce.

24-07-2019 // Actueel
Zorgen om groei letselschade platformwerkers

De platformeconomie zit in de lift. Maar met het groeiende aantal platformwerkers, lijkt ook de schadelast te groeien.

18-07-2019 // Data
Autodiefstal top-5: juni 2019

Welke auto's werden er in juni het meest gestolen? Je leest het hier.

16-07-2019 // Rapporten
Marktrapport Schade en Inkomen: eerste updates nu verkrijgbaar!

De eerste updates van onze Marktrapport Schade en Inkomen 2019 zijn nu beschikbaar.