Aan het woord: Jorrim Prins

In 'Aan het woord' nemen we onze medewerkers onder de loep. Wie zijn ze? Wat zijn hun verantwoordelijkheden? En waarom kozen ze voor Baken? Deze keer: Jorrim Prins.

Jorrim, jij bent één van onze Junior Data Analisten. Waar houd jij je zoal mee bezig?
In principe ben ik veel bezig met het verzamelen en verwerken van data. Daarnaast zorg ik er voor dat deze data in heldere taal en duidelijke visualisaties gepresenteerd wordt. Dat proces - ruwe data transformeren tot een aantrekkelijk verhaal- vind ik heel interessant. Op dit moment ben ik bezig met de updates van de Marktrapporten.


Hoe ben je bij Baken terecht gekomen?
Via de vacaturewebsite van de UvA. Ik zag de vacature van Baken en wist dat Sofie, een vriendin van mij, er al werkte. Zij was altijd heel positief, dus ik besloot ook te solliciteren. En eigenlijk voelde ik me meteen op mijn plek.


Hoe verloopt een gemiddelde dag bij Baken tot nu toe?
Voor mij is het wisselend. De flexibele werktijden zijn erg fijn, want hiernaast werk ik nog in de horeca. Ik heb eigenlijk altijd doorlopende projecten, dus weet elke dag wel waar ik mee bezig ga. En we drinken koffie. Heel veel koffie.


Wat is tot nu toe jouw hoogtepunt binnen Baken geweest?
We zijn bij Baken nu ook bezig met wat start-up ideeën, die vooral veel te maken hebben met machine - learning. Dat zijn interessante projecten om aan te werken, vooral omdat ze nog volop in ontwikkeling zijn.


Welk hoogtepunt hoop jij nog te bereiken?
Baken biedt veel ruimte aan nieuwe ideeën en experimenten op het gebied van dataverwerking. Daar wil ik graag aan bijdragen. Je kunt er veel van leren, en dat is de reden waarom ik hier ben.


Tot slot: wat vertel jij op een verjaardag over Baken?
Dat ik heel blij ben dat ik hier als parttime student terecht ben gekomen en niet bij een stage. Ik heb het gevoel dat ik niet alleen dingen leer, maar dat ik ook daadwerkelijk iets kan toevoegen. Bij Baken krijg je de ruimte om aan je eigen projecten te werken en niet alleen een klein deel ervan: je krijgt het van begin tot eind mee.

Plaats een reactie

Gerelateerd nieuws

externalId=bakenadviesgroep-detail-news-3.1.1&filter[active]=1
20-06-2019 // Rapporten
Consumptie huishoudens toenemende drijver achter bbp-groei

Door de afnemende Nederlandse export moet de bbp-groei met toenemende mate worden gedragen door consumptie van huishoudens. De relatie tussen woningmarkt en consumptie vormt een belangrijk risico voor deze groei.

14-06-2019 // Rapporten
DNB: Markt motor WA toont voorzichtig herstel

De markt voor wettelijke aansprakelijkheidsverzekeringen motorvoertuigen lijkt richting een voorzichtig herstel te gaan. Dit blijkt uit de jaarlijkse rapportages van verzekeraars aan DNB.

13-06-2019 // Actueel
InsurTech Lemonade actief in Duitsland

Lemonade heeft de oversteek naar Europa gemaakt, zo meldt de de Amerikaanse InsurTech via Twitter. Vanaf afgelopen dinsdag is de verzekeraar actief in Duitsland.

11-06-2019 // Wij zijn Baken
Aan het woord: Jorrim Prins

Jorrim werkt als Junior Data Analist bij Baken.