Geschiedenis

Een kleine woonkamer aan de Prinsengracht: dat is waar Baken Adviesgroep begon. Na jarenlange ervaring bij onder andere Deloitte en Delta Lloyd besloot oprichter Laurens van Graafeiland voor zichzelf te beginnen. De kennis van de verzekeringsbranche was er. De vraag vanuit deze branche naar heldere marktinformatie ook. Zo werden de Marktrapporten voor de Schade en Inkomensverzekeringsmarkt een van de eerste producten van Baken Adviesgroep.

Door de jaren heen heeft Laurens Baken Adviesgroep laten groeien, niet alleen qua kennis binnen het vakgebied, maar ook bedrijfstechnisch. Om het groeiend aantal opdrachten aan te kunnen, begon Baken Adviesgroep in 2014 met het aannemen van parttime studenten. Zo ook Daniël Koudijs, destijds een 3e-jaars economiestudent aan de Universiteit van Amsterdam.

In 2017 bereikte Baken Adviesgroep een nieuw kruispunt. Laurens ging zich in toenemende mate bezighouden met zijn nieuwe bedrijf (Sustonable) en Daniël nam het stokje over. Er werd een duidelijke richting gekozen: het nieuwe Baken Adviesgroep focust zich op het leveren van inzichtelijke informatie en strategisch advies door gebruik te maken van de nieuwste data-analyse methoden.

Wil jij meegroeien met Baken Adviesgroep?

/css/images/foto-baken-2