Rapporten

Weten wat er speelt binnen uw branche? Wij vertalen de belangrijkste trends en ontwikkelingen in uw sector tot bruikbare inzichten, van brancherapporten op maat tot onze eigen Marktrapporten. 

 • Marktrapport Schade 2020

  Het Marktrapport Schade 2020 is nu te koop! Sinds 2011 zijn de Marktrapporten het naslagwerk in de Nederlandse verzekeringsmarkt voor marktaandelen, trends en marktprognoses van de producten: Motor, Brand, Transport, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Geld. Ook belichten we disruptieve trends, zoals Deelauto’s.
 • Marktrapport Inkomen 2020

  Het Marktrapport Inkomen 2020 is nu verkrijgbaar! Sinds 2011 het naslagwerk in de Nederlandse verzekeringsmarkt voor marktaandelen, trends en marktprognoses van de producten: AOV, Ziekteverzuim WIA en Ongevallen. Ook belichten we disruptieve trends,  zoals platformwerkers.
 • Trendrapport Property 2019

  Hoe staat de brandverzekeringsmarkt ervoor als het gaat om aantallen schades, schadebedragen en oorzaken van schade? In samenwerking met het CED presenteert Baken het Trendrapport Property 2019. Met onder andere trendanalyses, schadecijfers en een special over stormschade.
 • Trendrapport Mobility 2018

  Hoe ontwikkelt de mobiliteitsbranche zich in termen van schade en disruptieve trends? In samenwerking met het CED publiceren we het Trendrapport Mobility,  met concrete cijfers en de laatste trends in de Motorbranches. Met onder andere cijfers over schadelast en diefstal.
 • Trendrapport Vitality 2017

  Jaarlijks doen 150.00 Nederlanders op vakantie een beroep op een alarmcentrale. In dit Trendrapport Vitality, ontwikkeld in samenwerking met CED en SOS International, belichten we de laatste ontwikkelingen en cijfers met betrekking tot hulpverlening in het buitenland.