Rapporten

Weten wat er speelt binnen uw branche? Wij vertalen de belangrijkste trends en ontwikkelingen in uw sector tot bruikbare inzichten, van brancherapporten op maat tot onze eigen Marktrapporten. 

 • Marktrapport Schade 2021

  Het Marktrapport Schade 2021 is nu te koop! Sinds 2011 zijn de Marktrapporten het naslagwerk in de Nederlandse verzekeringsmarkt voor marktaandelen, trends en marktprognoses van de producten: Motor, Brand, Transport, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Geld. Ook belichten we disruptieve trends, zoals Deelauto’s. Inclusief toegang tot het online Data-Platform.
 • Marktrapport Inkomen 2021

  Het Marktrapport Inkomen 2021 is nu verkrijgbaar! Sinds 2011 het naslagwerk in de Nederlandse verzekeringsmarkt voor marktaandelen, trends en marktprognoses van de producten: AOV, Ziekteverzuim WIA en Ongevallen. Ook belichten we disruptieve trends,  zoals platformwerkers. Inclusief toegang tot het online Data-Platform.
 • Marktrapporten Schade en Inkomen

  Sinds 2011 zijn onze Marktrapporten het jaarlijkse overzicht en naslagwerk van de verzekeringsmarkt. Met een compleet marktbeeld van premievolumes, marktspelers en economisch onderbouwde prognoses leveren wij  een duidelijke visie op de Nederlandse verzekeringssector.   …
 • Trendrapport Property 2019

  Hoe staat de brandverzekeringsmarkt ervoor als het gaat om aantallen schades, schadebedragen en oorzaken van schade? In samenwerking met het CED presenteert Baken het Trendrapport Property 2019. Met onder andere trendanalyses, schadecijfers en een special over stormschade.
 • Trendrapport Mobility 2018

  Hoe ontwikkelt de mobiliteitsbranche zich in termen van schade en disruptieve trends? In samenwerking met het CED publiceren we het Trendrapport Mobility,  met concrete cijfers en de laatste trends in de Motorbranches. Met onder andere cijfers over schadelast en diefstal.