Rapporten

Weten wat er speelt binnen uw branche? Wij vertalen de belangrijkste trends en ontwikkelingen in uw sector tot bruikbare inzichten, van brancherapporten op maat tot onze eigen Marktrapporten. 

 • Marktrapport Maatwerk

  Op zoek naar meer informatie over een specifieke productgroep?  Dan is het Marktrapport Maatwerk wellicht iets voor u. U bepaalt het onderwerp, wij leveren de data en prognoses. …
 • Marktrapport Schade 2020

  Het Marktrapport Schade 2020 is nu te koop! Sinds 2011 zijn de Marktrapporten het naslagwerk in de Nederlandse verzekeringsmarkt voor marktaandelen, trends en marktprognoses van de producten: Motor, Brand, Transport, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Geld. Ook belichten we disruptieve trends, zoals Deelauto’s.
 • Marktrapport Inkomen 2020

  Het Marktrapport Inkomen 2020 is nu verkrijgbaar! Sinds 2011 het naslagwerk in de Nederlandse verzekeringsmarkt voor marktaandelen, trends en marktprognoses van de producten: AOV, Ziekteverzuim WIA en Ongevallen. Ook belichten we disruptieve trends,  zoals platformwerkers.
 • Marktrapporten Schade en Inkomen

  Sinds 2011 zijn onze Marktrapporten het jaarlijkse overzicht en naslagwerk van de verzekeringsmarkt. Met een compleet marktbeeld van premievolumes, marktspelers en economisch onderbouwde prognoses leveren wij  een duidelijke visie op de Nederlandse verzekeringssector.   …
 • Marktrapport Inkomen 2019

  Het Martrapport Inkomen is sinds 2011 het naslagwerk in de Nederlandse verzekeringsmarkt voor marktaandelen, trends en marktprognoses van de producten: AOV, Ziekteverzuim WIA en Ongevallen. Ook belichten we disruptieve trends,  zoals platformwerkers.

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.