Marktrapport Financieel Intermediair

Het Marktrapport Financieel Intermediair is een marktanalyse en prognose van de distributieketen in de Nederlandse verzekeringsmarkt.

Het rapport is gericht op: zelfstandig financieel intermediair, intermediair concerns, volmachten, serviceproviders, banken en (her-)verzekeraars.

Marktrapport Financieel Intermediair

Het Marktrapport bestaat uit

Volledig overzicht van distributieketen

Het rapport omvat alle lagen van de verzekeringsdistributieketen: verzekeraars, banken, herverzekeraars, volmachten, serviceproviders, zelfstandige financiële intermediairs en intermediair concerns.

 

Marktcijfers en prognose

Het rapport analyseert per laag van keten de ontwikkeling van het aantal aanbieders, een forecast van het aantal aanbieders. Naast historische cijfers over het aantal aanbieders

 

 

Belangrijkste trends

Per onderdeel van de distrubtieketen worden de belangrijke trends in kaart gebracht waaronder: marktconcentratie, innovatie, de veranderende rol van het intermediair en meer.

 

Data_Analysis_Baken Combinatie met Marktrapport Schade en Inkomen

Het rapport is af te nemen in combinatie met het Marktrapport Schade en/of Inkomen. Neemt u een van deze twee rapporten af, dan ontvangt u een 10% korting op het Marktrapport Financieel Intermediairs.

 

Blader door het Marktrapport


Download de Marktrapport brochure

Wie zijn onze klanten

Meer weten over het Marktrapport Financieel Intermediairs?

Heeft u vragen over het Marktrapport Financieel Intermediairs of wilt u meer informatie over onze rapporten?

Neem direct contact op met Daniël Koudijs, manager bij Baken Adviesgroep.

 

 

 

 

 

Contact