Marktrapport Financieel Intermediair

Het Marktrapport Financieel Intermediair is een marktanalyse en prognose van de distributieketen in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Het rapport is gericht op het aantal aanbieders in de keten inclusief prognose en de belangrijkste trends.

Premievolumes per distributiekanaal zijn geen onderdeel van het rapport.

Hé Early Bird!

In december verschijnt het nieuwe Marktrapport Inkomen 2021. Bestelt u het Marktrapport voor 1 januari 2021? Dan ontvangt u een Early Bird korting van 5%. Meer weten? Download hieronder de brochure en bestel het rapport direct via onze contactpagina.

Het Marktrapport bestaat uit

Volledig overzicht van distributieketen

Het rapport omvat alle lagen van de verzekeringsdistributieketen: verzekeraars, banken, herverzekeraars, volmachten, serviceproviders, zelfstandige financiële intermediairs en intermediair concerns.

 

Marktcijfers en prognose

Het rapport analyseert per laag van keten de ontwikkeling van het aantal aanbieders, een forecast van het aantal aanbieders. Naast historische cijfers over het aantal aanbieders

 

 

Belangrijkste trends

Per onderdeel van de distrubtieketen worden de belangrijke trends in kaart gebracht waaronder: marktconcentratie, innovatie, de veranderende rol van het intermediair en meer.

 

Data_Analysis_Baken Combinatie met Marktrapport Schade en Inkomen

Het rapport is af te nemen in combinatie met het Marktrapport Schade en/of Inkomen. Neemt u een van deze twee rapporten af, dan ontvangt u een 10% korting op het Marktrapport Financieel Intermediairs.

 

Blader door het Marktrapport


Download de Marktrapport brochure

Meer weten over het Marktrapport Financieel Intermediairs?

Heeft u vragen over het Marktrapport Financieel Intermediairs of wilt u meer informatie over onze rapporten?

Neem direct contact op met Daniël Koudijs, manager bij Baken Adviesgroep.

 

 

 

 

 

Kom in contact met ons

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.