Marktrapport Inkomen 2020

Het Marktrapport Inkomen 2020 geeft inzicht in de laatste ontwikkelingen op de Nederlandse Inkomensverzekeringsmarkt. Zo bent u op de hoogte van de concurrentiepositie en marktaandelen van de concerns, macro-economische analyses, disruptieve trends en de prognose van het premievolume voor de komende vijf jaar per productgroep. Inclusief toegang tot het online Data-Platform.

Bestel het Kwartaalrapport Inkomen 2020 nu!

Het Kwartaalrapport is een volledige update van het Marktrapport Inkomen 2020. Het bevat actuele cijfers en prognoses voor:

Check Mark on Microsoft De Nederlandse Economie, met een analyse van de corona-schok en economische vooruitblik.

Check Mark on Microsoft Marktaandelen, combined ratio’s en marktprognoses van de Top-20 concerns en verzekeraars. 

Check Mark on Microsoft De branche Inkomen inclusief coronacrisis-scenario’s.

Het Kwartaalrapport verschijnt in juli, na het verschijnen van de jaarverslagen van verzekeraars. Hiermee loopt u wat betreft cijfers over de marktaandelen, combined ratio’s en marktprognoses voor op de DNB cijfers die in september verschijnen.

Ook introduceren we ons online Data-Platform: een helder overzicht van al uw sectordata door ons verzameld, bewerkt, geanalyseerd en vertaald naar prognoses: direct voor u beschikbaar op één plek.

Meer weten? Download hieronder de brochure of vraag direct het rapport aan via onze contactpagina.

Inhoudsopgave_Marktrapport_Inkomen_2020_Baken
Overzicht_Marktrapport_Inkomen_2020_Baken

Stel uw eigen Marktrapport Inkomen samen

‘Inkomen Basis’ is het standaard rapport. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse extra modules. Schaf ze per stuk aan, of samen in een pakket.  Zo sluit het Marktrapport altijd aan op de marktinformatie die u zoekt. 

1. Inkomen Basis

Marktaandelen en ratio’s per verzekeraar, economische marktdrijvers en premievolume prognoses voor de belangrijkste productgroepen.

2. Inkomen Extra

Aanvullende prognoses voor de Ongevallenbranche.

3. Disruptieve scenario’s

Scenario-analyse van actuele disruptieve trends zoals platformwerk en AOV-verplichting.

4. Dataset

Uitgebreide dataset (Excel) met daarin alle cijfers uit het rapport.

5. Kwartaalrapporten Q2 en Q3

Tweemaal per jaar een publiceren wij een update-rapport en dataset met de meest actuele marktaandelen en premievolume prognoses. Het kwartaalrapport Q2 verschijnt in juli, direct na het verschijnen van de jaarverslagen van de verzekeraars. Het kwartaalrapport Q3 verschijnt direct na de jaarlijkse DNB-cijfers.

Meer weten over het Marktrapport Inkomen 2020?

Kom in contact. Heeft u vragen over het Marktrapport Inkomen 2020 of wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem direct contact op met Daniël Koudijs, manager bij Baken Adviesgroep.

 

 

Kom in contact met Daniël

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.