Marktrapport Schade 2020

Het Marktrapport Schade 2020 geeft inzicht in de laatste ontwikkelingen op de Nederlandse Schademarkt. Zo bent u op de hoogte van de concurrentiepositie en marktaandelen van de concerns, macro-economische analyses, disruptieve trends en de prognose van het premievolume voor de komende vijf jaar per productgroep. Inclusief toegang tot het online Data-Platform.

Bestel het Kwartaalrapport Schade 2020 nu!

Het Kwartaalrapport is een volledige update van het Marktrapport Schade 20202. Het bevat actuele cijfers en prognoses voor:

Check Mark on Microsoft De Nederlandse Economie, met een analyse van de corona-schok en economische vooruitblik.

Check Mark on Microsoft  Marktaandelen, combined ratio’s en marktprognoses van de Top-20 concerns en verzekeraars. 

Check Mark on Microsoft De productgroepen Motor, Brand, Transport & Aansprakelijkheid Rechtsbijstand en Geldverzekeringen, inclusief coronacrisis-scenario’s.

Het Kwartaalrapport verschijnt in juli, na het verschijnen van de jaarverslagen van verzekeraars. Hiermee loopt u wat betreft cijfers over de marktaandelen, combined ratio’s en marktprognoses voor op de DNB cijfers die in september verschijnen.

Ook introduceren we ons online Data-Platform: een helder overzicht van al uw sectordata door ons verzameld, bewerkt, geanalyseerd en vertaald naar prognoses: direct voor u beschikbaar op één plek.

Meer weten? Download hieronder de brochure of vraag direct het rapport aan via onze contactpagina.

Inhoudsopgave_Marktrapport_Schade_2020_Baken
Marktrapport_Schade_2020_Baken

Stel uw eigen Marktrapport Schade samen

‘Schade Basis’ is het standaard rapport. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse modules. Schaf ze per stuk aan, of samen in een pakket.  Zo sluit het Marktrapport altijd aan op de marktinformatie die u zoekt.

1. Schade Basis

Bij het Marktrapport Schade Basis ontvangt u, naast het rapport, nu ook toegang tot het online Data-Platform. Daarop vindt u alle data uit het Marktrapport overzichtelijk in één dashboard. Op het Data-Platform van de Basismodule vindt u cijfers over de totale economie en sectoren als Bouw, Huisoudens en Zorg. Ook geven we een vooruitblik voor verzekeringsproducten op basis van prognoses voor het premievolume, verzekeringen, premies en economische drivers. Daarnaast ontvangt u het Marktrapport zelf, waarin we de cijfers verder toelichten.

2. Schade Extra

Aanvullende marktdrijvers en premievolume prognoses voor Bij het Marktrapport Schade Extra ontvangt u, naast het Basis rapport, prognoses van de productgroepen Transport, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand en Geldverzekeringen. Deze prognoses vindt u terug op het online Data-Platform.

3. Disruptieve scenario’s

Bij deze module ontvangt u scenario-analyses van actuele disruptieve trends zoals de Deelauto en SmartHome.

4. Dataset

U ontvangt de completedataset met daarin alle cijfers uit het rapport. U ontvangt de dataset op het online Data-Platform en in een Excel bestand.

5. Kwartaalrapporten Q2 en Q3

Tweemaal per jaar een publiceren wij een update-rapport en dataset met de meest actuele marktaandelen en premievolume prognoses. Het kwartaalrapport Q2 verschijnt in juli, direct na het verschijnen van de jaarverslagen van de verzekeraars. Het kwartaalrapport Q3 verschijnt direct na de jaarlijkse DNB-cijfers. Daarnaast ontvangt u toegang tot het complete online Data-Platform. De data op het platform wordt constant bijgewerkt, zodat u altijd inzicht heeft in de laatste ontwikkelingen.

Meer weten over het Marktrapport Schade 2020?

Kom in contact. Heeft u vragen over het Marktrapport Schade 2020 of wilt u meer informatie over onze diensten?

Neem direct contact op met Daniël Koudijs, manager bij Baken Adviesgroep.

 

 

Kom in contact met Daniël

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.