Brancherapport Inkomen

Het Marktrapport Inkomen dat wij ieder jaar publiceren is een totaaloverzicht van de Nederlandse verzekeringsmarkt en de aanbieders op deze markt. Naast dit hoofdrapport bieden wij ook Brancherapporten voor afzonderlijke Inkomen branches en niches. Deze rapporten zijn bedoeld om snel een up-to-date inzicht te krijgen in de branche waar u zich op dit moment mee bezig houdt.

De cijfers in de Brancherapporten worden ieder kwartaal bijgewerkt aan de hand van de meest recente marktcijfers en economische data. De rapporten bevatten cijfers over het premievolume, aantal verzekeringen, gemiddelde premie en de achterliggende economische drijvers.

Een breed aanbod en ieder kwartaal een update
U kunt ervoor kiezen één of enkele branches af te nemen: dit stelt u volledig zelf samen uit ons aanbod. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om het rapport dat u samenstelt niet eenmalig af te nemen, maar ook de komende drie kwartalen een update van de cijfers te ontvangen. De updates zorgen ervoor dat u gedurende het hele jaar de meest recente marktcijfers tot u beschikking heeft.

De markten waarvoor Baken Adviesgroep ieder kwartaal nieuwe Brancherapporten publiceert zijn:

  • AOV
  • Verzuim
  • WIA/WGA-ERD
    • WGA-ERD
    • WIA-Aanvullend
  • Ongevallen

Bent u op zoek naar een marktanalyse voor een product die niet in deze lijst staat? Wij kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.
Heeft u informatie nodig van een gerelateerd onderwerp?
Onze dienstverlening
/css/images/advies
/css/images/data
/css/images/rapporten