Marktrapport Inkomen 2019

Het Marktrapport Inkomen 2019 is nu beschikbaar. Dit rapport geeft inzicht in de laatste ontwikkelingen op de Nederlandse Inkomensverzekeringsmarkt. Zo bent u op de hoogte van de concurrentiepositie en marktaandelen van de concerns, macro-economische analyses en disruptieve trends. Ook schetsen we per productgroep een prognose van het premievolume voor de komende vijf jaar.

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen rondom het Marktrapport Inkomen 2019? Klik dan hier.
De modules
Om het Marktrapport het beste aan te laten sluiten op de marktinformatie die u zoekt, kunt u zelf de inhoud van het rapport samenstellen op basis van 5 modules. Onze focus voor de Marktrapport Updates ligt op het leveren van actuele sectordata en het koppelen van deze data aan prognoses voor de verzekeringsmarkt.

Inkomen Basis
De basispropositie van het Marktrapport: marktomvang, marktspelers, prognoses en gedetailleerde analyses op productgroep-niveau voor AOV, Ziekteverzuim, WGA-ERD en WIA-Aanvullend. Per branche: ramingen van premievolumes, aantallen verzekeringen, gemiddelde premies en economische drivers

Inkomen Extra
Bij de module Inkomen Extra bieden we een prognose van de productgroep Ongevallen aan. Deze productgroep bestaat uit Ongevallen Inzittenden, Persoonlijk Individueel en Persoonlijk Collectief. Voor deze producten leveren we individuele analyses en ramingen.

Disruptieve scenario’s
Met de module Disruptieve Scenario’s ontvangt u prognoses en impact-analyses bij de belangrijkste disruptieve trends in de economie en verzekeringsmarkten. Aan de hand van scenario’s leveren we een onderbouwde lange termijn prognose tot 2027.

Dataset
Het gebruiken van actuele, interne data voor strategie en marketing is tegenwoordig een prioriteit. Met de module Dataset ontvangt u bij het rapport een dataset met alle data uit het Marktrapport: van verzekeringsmarkt tot macro-economische sectordata.

Data-updates
Met de module Data-updates ontvangt u twee maal per jaar een update van de data inclusief begeleidend Marktrapport Update. In deze updates analyseren we de meeste actuele macro-data van de Nederlandse economie en rekenen we deze data door in de prognoses voor de verzekeringsmarkt.

Meer informatie?
Benieuwd naar de pricing van de modules en een voorbeeld inhoudsopgave? Download hieronder gratis het informatieblad Marktrapport Inkomen 2019!
Heeft u informatie nodig van een gerelateerd onderwerp?
Onze dienstverlening
/css/images/advies
/css/images/data
/css/images/rapporten