Research

De research-projecten die wij doen voor klanten zijn gericht op data-analyses, markt- en klantonderzoek en strategisch advies. We helpen klanten met specifieke onderzoeksvragen: van marktprognoses tot de verrijking en analyse van eigen data. Daarnaast voorzien we marketing, strategie en business development van bruikbare tools voor al hun markt en concurrentie informatie.

Onze aanpak is innovatief en met een sterke focus op co-creatie met de klant. Via onderstaande pagina’s vindt u meer cases over wat wij voor onze klanten doen.

 

Research_Baken_Adviesgroep

Waar richten wij ons op?

Data_Research_Baken

Data Research

Voor de onderzoeksvragen van onze klanten leveren we doelgerichte, innovatie oplossingen. We combineren hiervoor uiteenlopende databronnen met de nieuwste onderzoeksmethoden.

Bekijk
Quantitative_Marketing_Research

Quantitative Marketing research

Met tools als webscraping, tekst-analyse en machine learning KPI maken we marketing en business development efficiënter. Zo krijgt u een grondig inzicht in uw klanten, concurrenten en de markt.

Bekijk
Research_Strategic_Baken

Strategisch advies 

Onze visie op disruptieve trends en data-expertise zetten we in voor strategisch advies voor onze klanten. Hiermee leveren we input en sturing voor strategie, business cases en product development.

 

Bekijk

Meer informatie over onze research?

Kom in contact. Wij ondersteunen onze klanten met research vraagstukken van begin tot eind. Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. 

 

 

 

 

 

 

 

Kom in contact

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.