Data-analyse

Voor de groei van uw bedrijf is inzicht in zowel interne als externe data van essentieel belang. Van data-visualisaties tot branche- en marktanalyses: wij lossen uw data-vraagstukken op. Bekijk onze diensten hieronder of neem vrijblijvend contact op.

Data_Analyse_Baken

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Data-verrijking

Heeft u interne data waar u niet het maximale uithaalt, of wilt u deze juist verrijken met externe data? Wij helpen u graag met uw eigen data, data-verrijking en analyses die uw effectief binnen de organisatie kan inzetten voor strategisch inzicht en marketingdoeleinden. Als data-partner bieden we ondersteuning van begin tot eind: van rauwe data tot het design en publicatie van rapporten.

Meer weten?

Rapporten

Forecasting

Wilt u actueel inzicht in de disruptieve trends en ontwikkelingen van uw branche of markt? Al ruim vijf jaar beheren wij ons eigen macro-economisch forecast-model waarmee de sectoren en branches van de Nederlandse economie in kaart brengen. Via deze data en brancherapporten beschikt u eenvoudig over up-to-date marktinformatie.

Meer weten?

Syn-Quenta

 Disruptieve scenario’s

Bij Baken onderscheiden we ons door een heldere, kritische visie op disruptieve trends zoals SmartHome, Platformwerk en Deelauto’s. Op basis van ons onderzoek bouwen we maatwerk scenario-tools die de impact van deze trends op uw  markt modelleren. Deze tools vormen de de basis voor ons strategisch advies.

Meer weten?

 

SmartHome

Meer informatie?

Wij ondersteunen onze klanten met data-vraagstukken van begin tot eind. Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.

 

 

 

 

 

 

 

Informatie onderwerp aanvragen

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.