Strategisch Advies

Duidelijk inzicht in uw data draagt bij aan de groei van uw bedrijf. Wij vertalen uw data naar prognoses en bruikbare actiepunten. Op basis van deze resultaten voorzien we uw bedrijf van concreet strategisch advies. Wilt u meer inzicht in de ontwikkelingen en trends binnen uw branche of bedrijf? Wij helpen u graag verder.

Baken_Strategisch_Advies

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Baken_Commerciele_profilering

Commerciële profilering

Wilt u de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten? Wij denken mee over de manier waarop u uw onderzoeksresultaten het beste kunt gebruiken voor uw profilering richting de markt.

Baken_Data_Advies

Strategisch Advies

Wilt u inzicht in de toekomstige ontwikkelingen van uw sector? Ons strategisch advies leunt op duidelijke kwantitatieve onderzoeksresultaten en grondige kennis van disruptieve trends. 

Baken_Data_Management

Data-management

Wilt u gerichter met uw data omgaan? Wij adviseren onze klanten op het gebied van datamanagement. Dit doen we op basis van onze ervaring met het verwerken en verrijken van zowel bedrijfsdata als publieke data.

Meer informatie?

Wij ondersteunen onze klanten met data-vraagstukken van begin tot eind. Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. 

 

 

 

 

 

 

 

Kom in contact

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.