Sectoren

Onze oorsprong ligt in de verzekeringssector. Daar zijn we met name actief op het gebied van marktonderzoek en bouwen we al jaren aan onze prognosemodellen. Vanuit dit fundament blijven we groeien en zijn we inmiddels actief in een uiteenlopend aantal sectoren. Zit uw sector er niet bij? We bespreken graag de mogelijkheden.

Baken_Sectoren

Op welke sectoren richten wij ons?

Verzekeringsmarkt

Sinds onze start zijn we actief in de verzekeringssector. In deze sector ligt de basis van onze groei en is Baken Adviesgroep inmiddels een begrip. Met bijna 10 jaar aan ervaring kennen we de markt en de verschillende spelers door en door.

Bekijk

Automotive

Baken Adviesgroep is al ruim vijf jaar actief in de automotivesector. Zo analyseren we schadedata en leveren we modelmatige trendanalyses over onderwerpen als carsharing, (private) lease en zelfrijdende auto’s. 

Bekijk

Smart Home & Innovatie

Baken levert een heldere visie op het gebied van FinTech/InsurTech en opkomende ecosystemen zoals SmartHome. Zo zijn wij recentelijk als panelexpert actief betrokken bij de Smart Home Payments expertgroep van Shopping Tommorow.

Bekijk

Meer informatie?

Wij ondersteunen onze klanten met data-vraagstukken van begin tot eind. Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. 

 

 

 

 

 

 

 

Kom in contact

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.