Automotive

De Automotive sector bevindt zich in een grote transitie: van verbrandingsmotor naar elektrisch, van autobezit naar deelauto’s en van dure aanschaf naar Mobility-as-a-Service. Bent u op zoek naar informatie over de schadelast bij bedrijfs- en personenauto’s of wilt u meer weten over disruptieve trends binnen de automtive sector? Wij helpen u graag verder. 

Automotive

 

Automotive: trends en ontwikkelingen

Baken Adviesgroep is al ruim vijf jaar actief in de automotive sector vanuit verschillende invalshoeken: van het analyseren van schadedata tot het bieden van modelmatige trendanalyses over onderwerpen als carsharing, (private) lease en zelfrijdende auto’s.

Binnen de Automotive is Baken Adviesgroep verantwoordelijk voor enkele vooraanstaande publicaties in deze sector, waaronder het Trendrapport Mobility van CED Group, de Diefstalmeter van KIWA en de Branchemonitor Schadesector. Bij deze projecten zijn wij hoofdzakelijk betrokken als uitvoerende data- en onderzoekpartner.

 

Voor wie?

De organisaties in de Automotive sector waar wij onder andere voor werken zijn:

  • Verzekeraars en schadeherstelbedrijven: onze ruime ervaring met schadedata in combinatie met innovatieve analyses maakt ons tot geschikte data- en onderzoekspartner rondom vraagstukken in dit gebied.
  • Consultants: met onze visie op en analyses van nieuwe disruptieve trends leveren we bruikbare input voor onderzoekers en consultants.

Staat u niet in dit rijtje? We kijken graag samen naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie?

Wij ondersteunen onze klanten met data-vraagstukken van begin tot eind. Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. 

 

 

 

 

 

 

 

Kom in contact

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.