Verzekeringsmarkt

Sinds de start van Baken Adviesgroep verdiepen wij ons in de verzekeringssector. In deze sector ligt de basis van onze groei en is de naam Baken Adviesgroep inmiddels een begrip. Met bijna 10 jaar aan ervaring in deze sector kennen we de verzekeringsmarkt en haar verschillende spelers door en door. We voorzien onze klanten in deze sector van rapporten, onderzoek en advies.

Onderzoek en advies verzekeringsmarkt

Naast onze rapporten ondersteunen we onze klanten in de verzekeringsmarkt met verschillende klant- en panelonderzoeken, welke wij op projectbasis uitvoeren. Onze insteek voor deze projecten is om de klant gedurende het volledige onderzoekstraject van dienst te zijn: van onderzoeksvraag en de vragenlijst tot volledige analyse, rapportage en advies. 

 

Op regelmatige basis publiceren wij speciale rapporten en whitepapers over de verzerkingsmarkt, zoals: onze Marktrapporten, de  Schademarkt in 2026 en onze vooruitblik over de positie van het financieel intermediair, de Marktraming financiële intermediairs 2020.

Voor wie?

De organisaties in de verzekeringsmarkt waar wij onder andere voor werken zijn:

  • Schadeverzekeraars
  • Volmachten
  • Inkomenverzekeraars
  • Voor het financieel intermediair zijn onze Brancherapporten, die inzoomen op een enkele branche binnen de verzekeringsmarkt, interessant. 
  • Consultancybureaus. Voor consultancybureaus met projecten in de verzekeringssector leveren onze Marktrapporten de nodige data en analyse die direct bruikbaar inzicht geven in de huidige stand van de sector en de ontwikkelingen voor de komende jaren.

Staat u niet in dit rijtje? We kijken graag samen naar wat wij voor u kunnen betekenen.

Meer informatie?

Wij ondersteunen onze klanten met data-vraagstukken van begin tot eind. Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. 

 

 

 

 

 

 

 

Kom in contact

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.