Thema’s

Als jong adviesbureau hebben wij van nature veel aandacht voor de impact van zowel disruptieve trends als ontwikkelingen in de brede economie. Deze vraagstukken benaderen we altijd vanuit onze data-driven instelling. Lees hieronder onze visiestukken over Platformwerkers en SmartHome.

Platformwerk

Van Amazon en Marktplaats tot Thuisbezorgd en Uber: online platformen zijn hét succesverhaal van deze tijd. Tegelijkertijd krijgt de platformwerker met nieuwe risico’s en uitdagingen te maken.

Lees meer

SmartHome

Steeds meer Nederlandse huishoudens maken gebrruik van SmartHome toepassingen. Maar waaruit bestaat deze SmartHome integratie? En wat voor impact heeft SmartHome op de verzekeringsmarkt?

Lees meer

Meer informatie?

Kom in contact. Wij ondersteunen onze klanten met data-vraagstukken van begin tot eind. Wilt u meer informatie over onze diensten? Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. 

 

 

 

 

 

 

 

Neem direct contact op

Wie zijn wij?

Baken Adviesgroep is een data- en adviesbureau met een frisse blik en vernieuwende analyses. Ons team is een mix van jong talent en ervaren consultants die vooruitdenken. Gedreven door de nieuwste toepassingen op het gebied van machine-learning leveren we onderzoeken en rapporten met een eigen kijk. Graag komen we met u in contact over de mogelijkheden.